GARIBALDI SBAGLIATO
Drinkar

Garibaldi Sbagliato

Dela

Betyg (02 röster)

Kategorier

Garibaldi är en klassisk Italiensk drink som skapades med den härlig kombination av Campari från norra Italien och solmogna apelsiner från södra Italien. Här presenterar vi ett recept som dessutom får lite extra karaktär av Hendrick’s Gin. Sbagliato är det italienska ordet för ”fel” och håll med om att det känns ganska sbagliato att INTE prova detta fantastiska mästerverk till drink. Snarast.

 

Ingredienser

  • 3 cl Hendrick's Gin
  • 3 cl Campari
  • 6 cl färsk apelsinjuice
  • Toppa med champagne eller mousserande vin

Tillagning

  1. Blanda campari, Hendrick's och apelsinjuice i ett fryst eller kylt highballglas utan is.
  2. Full på med is.
  3. Toppa med Champagne
  4. Garnera med en apelsinklyfta

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close