Jägermeister Count Mast
Drinkar

Jägermeister Count Mast

Dela

Betyg (0 röster)

Kategorier

Att blanda drinkar på Jägermeister är både kul, spännande och gott. Här tipsar vi om en mer sofistikerad drink med gin och vermouth som kompletterar den smakrika Jägermeister-drycken. Drinken skall bara röras i ett mixerglas – om du inte har ett så kan du använda det största glaset du har i skåpet och den längsta skeden i lådan. Glöm inte att garnera snyggt – ögat måst ju få sitt.

Ingredienser

  • 3 cl Jägermeister
  • 3 cl gin
  • 3 cl röd söt vermouth
  • Citron till garnering

Tillagning

  1. Häll Jägermeister, gin och vermouth i ett mixerglas tillsammans med massor av is.
  2. Rör runt en stund.
  3. Sila upp i ett coupe-glas
  4. Garnera snyggt med ett ctironzest
  5. Servera och njut

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close