Hendrick's gin
Drinkar

Pocket full of green

Dela

Betyg (0 röster)

Kategorier

Härmed vill vi presentera försommaren i drinkform! Pocket full of green är en härligt fräsch drink med moderna gröna toner från både mynta, gurkjuice och aloe vera. Servera med mycket is och glöm för allt i världen inte världens bästa garnityr: GURKAN! Sedan är det bara att luta sig tillbaka och insupa försommarens alla smaker.

Ingredienser

  • 5 cl Hendrick's Gin
  • 6 -10 myntablad
  • 3 cl gurkjuice
  • 2 cl färsk citronjuice
  • 3,5 cl Aloe Vera-dryck
  • 3 cl sodavatten

Tillagning

  1. Häll Hendrick's, gurka och citronjuice i ett glas. Muddla tillsammans med myntabladen.
  2. Tillsätt massor av is
  3. Häll i Aleo Vera och sodavatten och rör runt försiktigt.
  4. Fyll upp med mera is och garnera snyggt med gurka.

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close