tequila drink nigab
Inspiration

Klassiska drinkar

Drinkar kommer och går, varje bartender älskar att experimentera och skapa sina egna avtryck på drinklistan. Men så finns drinkar som består och består, som överlever trender och smakskiftningar och förblir omistliga barklassiker vad som än händer. Vissa drinkar ska helt enkelt vara Old Fashioned. Några av våra mest omtyckta cocktails bär på historier och berättelser, många har odödliggjorts i filmklassiker. Marilyn Monroe satte Manhattan på världens alla barmenyer, James Bond gav Dry Martini en elegant evighetsklang och tjejerna i Sex and the City lärde världen dricka den flärdfulla Cosmopolitan. Vissa drinkar tycks ha funnits på barmenyerna sedan Kapten Groggs dagar då han spädde ut rom med vatten för att minska fylleriet på sina skepp, lite citron till det så blev det rena hälsodrycken som botade skörbjugg och annat, gott blev det också – och världen lärde sig blanda drinkar.

champagne cocktail flaska cognac drink
Drinkar

Classic Champagne Cocktail – C.C.C.

whiskey sour drink
Drinkar

Whiskey Sour

drink new york sour
Drinkar

New York Sour

aviation drink cocktail
Drinkar

Aviation

bloody mary drinkrecept
Drinkar

Bloody Mary

hendrick's gin and tonic
Drinkar

Hendrick´s Gin och Tonic

negroni
Aperitif / Bitters

Negroni

Sidecar drinkrecept nigab
Cognacsdrinkar

Sidecar

mai tai
Drinkar

Mai Tai

Old Fashioned
Drinkar

Old Fashioned – Wild Turkey

dry martini drink nigab
Drinkar

Dry Martini

Margarita drink nigab
Drinkar

Margarita

manhattan
Drinkar

Manhattan

white lady drinkrecept nigab
Drinkar

White Lady

En klassisk Daiquiri slår det mesta en varm dag... om man så heter Petterson eller Hemingway. Lika svår som den är att stava till - lika enkel är den att blanda. Testa!
Drinkar

Estate Daiquiri

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close