Crush 43 - Licor 43 - drink
Drinkar

Crush 43

Dela

Betyg (67 röster)

Kategorier

 Denna fantastiskt goda drinken är lätt att göra hemma. Allt som behövs är Licor 43, soda vatten (mineralvatten går exakt lika bra), citron och mycket is. Servera gärna med några myntablad.

Ingredienser

  • Licor 43
  • Citron
  • Krossad is
  • Soda

Tillagning

  1. Krossa isen i så små delar som möjligt.
  2. Muddla 3-4 klyftor citron, häll upp 4-6 cl Licor 43.
  3. Fyll upp med soda och rör om.
  4. Om man vill göra det lika fint hemma som i baren så garnerar man med en citronskiva och varför inte ett myntablad! Voilá, så har du gjort en helt egen Crush 43.

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close