Sangria Rosé med licor 43 - sommarbål
Drinkar

Sangria Rosé 43

Dela

Betyg (12 röster)

Att blanda en stor kanna med Sangria gör man alldeles för sällan. Det är enkelt och det är festligt och snyggt. Här tipsar vi om en sangria med lite mer ”vuxna” smaker som grapefrukt och tonic. En bål som passar lika bra på sommaren som på vintern.

Ingredienser

  • 25 cl rosévin
  • 25 cl Bitter lemon soda eller Grape Tonic
  • 12 cl Licor 43
  • 4 cl jordgubbslikör eller jordgubbssaft
  • Grapefrukt, jordgubbar och citron
  • Mynta
  • Massor av is

Tillagning

  1. Fyll halva kannan med is
  2. Häll i alla ingredienser
  3. rör runt och garnera snyggt med frukter

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close