rom drinkar nigab
Inspiration

Romdrinkar

Lagrad eller olagrad rom är själva livsnerven i mängder med klassiska cocktails och long drinks. Mojito, Mai Tai och Cuba Libre är exempel på ikoniska romdrinkar. Rom görs i olika stilar och är därför en mycket mångfacetterad drinkingrediens. Enklaste uppdelningen av rom gör vi i ljus och mörk rom, dvs icke lagrad eller lagrad rom. Den ljusa romen ger mer fruktiga romdrinkar och den mörka adderar mer kraft och smakrikedom. Här har vi valt ut några av de mest omtyckta romdrinkarna som låter dig uppleva Karibiens sol på ett enkelt smakfullt sätt.

long island iced tea drink
Drinkar

Long Island Iced Tea

Caipirinha drink nigab
Drinkar

Caipirinha

mai tai
Drinkar

Mai Tai

Old Fashioned
Drinkar

Old Fashioned – Wild Turkey

fidel castro drink nigab
Drinkar

Fidel Castro

Jamaican Honey Soother
Drinkar

Jamaican Honey Soother

Drinkar

Hellfire

Drinkar

The Chateau Fizz

Drinkar

Cuban Manhattan

En klassisk Daiquiri slår det mesta en varm dag... om man så heter Petterson eller Hemingway. Lika svår som den är att stava till - lika enkel är den att blanda. Testa!
Drinkar

Estate Daiquiri

Drinkar

Cuban Punch

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close