shot drink nigab
Inspiration

Shots

En shot är egentligen samma sak som en snaps. Ett litet glas med något starkt och smakfullt som man ofta dricker i ett svep. En shot kan bestå av en eller flera ingredienser och drickas varm eller kall. I dag är shottar en mycket populär dryck på barer. Drycker som Jägermeister och Licor 43 tillhör de mest omtyckta shotsen. Här har vi samlat recept på härliga och roliga shots.

hot shot
Drinkar

Hot 43 Shot – Hot Shot

jordgubbstårta som en hot shot med licor 43
Drinkar

Midsommartårta som ”Hot shot”

Nyponshot 43 med Licor 43
Drinkar

Nyponshot 43

Blåbärsputte med Licor 43
Drinkar

Blåbärsputte

Jägermeister Cold Brew Shot
Drinkar

Jägermeister Cold Brew Shot

Jägermeister Cut
Drinkar

Jägermeister Cut

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close