aperol på terass
Inspiration

Sommardrinkar

På sommaren vill man ha fräscha, friska och festliga glas. En bubblig och svalkande sommardrink gör solstolen skönare och altanhänget härligare. Med en bra flaska Prosecco beredd i kylen är du välklädd för vilket party som helst. Du gör snabbt och enkelt en Aperol Spritz, eller en Campari Spritz i kylda glas. Eller prova den populära innedrinken Campari Tonic, enklare blir det inte att vara kung i baren. Eller varför inte, alla bartenders favorit, kungsdrinken Negroni, som förgyller vilken sommarkväll som helst med sin djupa färg och smak. Med is i frysen och en rejäl kruka mynta på balkongen, så har du nästan din Mojito klar, och med sommarens alla bär och frukter, lite rött vin och någon god juice kan du göra din altan till en spansk taverna där Sangrian sjunger i tillbringaren. Sommaren är verkligen en tid för drinkar, fest och kompishäng – och du glöm inte rosévinet, det är också sommar.

hendrick's gin and tonic
Drinkar

Hendrick´s Gin och Tonic

French 75 är trots sin ålder en modern bubblande drink som de senaste åren får en återkomst på barer och hem. Den är fräsch och inbjudande. Lätt att blanda och serveras bäst i champagneglas.
Drinkar

French 75

Sangria Rosé med licor 43 - sommarbål
Drinkar

Sangria Rosé 43

campari tonic
Aperitif / Bitters

Campari Tonic

campari spritz drink
Aperitif / Bitters

Campari Spritz

MIDSUMMER SPRITZ
Drinkar

Midsummer Spritz

tiojito tio pepe nigab
Drinkar

Tiojito

cointreau fizz mynta
Cointreau Fizz

Cointreau Fizz Mynta

balon 43 drink med Licor 43
Drinkar

Balon 43

mexican mule nigab
Drinkar

Mexican Mule

Caipirinha drink nigab
Drinkar

Caipirinha

mai tai
Drinkar

Mai Tai

aperol spritz
Aperitif / Bitters

Aperol Spritz

Cognacsdrinkar

Sangria Remy Martin

Cointreau Fizz

COINTREAU FIZZ Vattenmelon

Cointreau Fizz

COINTREAU FIZZ Jordgubb

Cointreau Fizz

Cointreau Fizz – The Classic

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close