vodka drink nigab
Inspiration

Vodkadrinkar

Vodka görs på spannmål eller potatis och har på många sätt blivit synonymt för brännvinet från våra breddgrader. Vodka är en okryddad sprit som används till allt ifrån den enklaste grogg till avancerade longdrinks. Vodka är världens mest sålda spritsort. Den milda smaken gör den till en kameleont i mängder av cocktails och longdrinks. I dag är även smaksatt vodka en favorit för många bartenders. Här följer några goda och uppskattade recept på vodkadrinkar.

pornstar martini drink
Drinkar

Pornstar Martini

long island iced tea drink
Drinkar

Long Island Iced Tea

drinken white russian
Drinkar

White Russian

Cosmopolitan drink nigab
Drinkar

Cosmopolitan

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close