Produkter

Taggar

Inspiration:
Grillad entrecôte med pepparrotscrème

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte
  • 2 msk smör
  • salt & peppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk crème fraiche
  • 2-3 msk pepparrot, riven
  • 4 bakpotatisar
  • 250 g körsbärstomater
  • 4 skivor bröd

Tillagning

  1. Skölj och dela potatisarna i klyftor. Droppa över olja, salta och peppra. Baka klyftorna i ugnen i 225°C i 30-40 minuter.
  2. Vispa grädden hårt, blanda ner crème fraiche, 1 tsk salt och riven pepparrot. Ställ kallt till servering.
  3. Pensla lite olja på brödet och stek på hög värme.
  4. Salta, peppra köttskivorna. Grilla i grillpanna eller på grillen. Servera med potatisklyftor, lite bröd och körsbärstomater.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sveriges egna brödmästare Sebastien Boudet gjort sin tolkning av det populära sodabrödet, med en annorlunda tvist för att få fram mer smak och karaktär. Ett klassiskt sodabröd bakas oftast på bakpulver, för att på så vis undvika den tidskrävande jäsningsprocessen. Sebastiens hemlighet däremot är just tid och tålamod - och en skvätt Tullamore DEW. - Att baka bröd måste få ta sin tid, det ska inte jäktas fram. Det...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab