Produkter

Taggar

Inspiration:
Grillade fläskracks och salsiccia med grillad bulgursallad och balsamtomater

Ingredienser

  • kotlettracks (kotlett på ben)
  • salsiccia
  • salt och peppar

Bulgur sallad

  • bulgur
  • grönsaksbuljong
  • olivolja
  • riven Pecorinoost
  • paprika skuren i bitar
  • zucchini skuren i skivor
  • fänkål halverad
  • citron halverad

Balsamtomater (Låt gärna tomaterna dra någon dag)

  • 500 g cocktailtomater
  • 1 vitlök skuren på bredden
  • 2 rosmarinstjälkar
  • 2 lagerblad
  • 2 skivor rödlök
  • blandade pepparsorter
  • vit balsamvinäger

Tillagning

  1. Picka tomaterna med en tandpetare.
  2. Lägg och arrangera ingredienserna i en glasburk och fyll upp med vit balsamvinäger.
  3. Koka bulgur med en grönsaksbuljongtärning efter förpackningens anvisningar.
  4. Blanda upp din kokta bulgur med lite olivolja, hackad persilja och riven pecorinoost.
  5. Vänd grönsakerna i olivolja, salta och peppra.
  6. Grilla Kotlettracks, Salsiccia och grönsaker.

Gör dig redo för en grillkväll med alla vännerna på terrassen och bjud på detta härligt matiga recept till en flaska Mandrarossa. Enkelt att tillaga vid stort sällskap och vi lovar att ingen gäst kommer lämna hungrig efter denna middag. Som ni ser är det inga enheter i receptet, utan här gäller det att känna sina gäster och tänka till. Om inte annat blir det goda rester dagen efter. 😉

Tillagningstid ca 40 min.

Tipset: Servera gärna med grillat bröd som doppas i en god olivolja.

Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab