Förrätt

Grön Gazpacho med parmesanchips

Dela

En god kall gazpacho som passar utmärkt både som lunch och förrätt som är enkel att göra. Tillaga den gärna dagen innan så den får stå i kylen över natten så blir den ännu godare. Pamersanchipsen kan även användas endast som tilltugg.

Tillagningstid 30 min, 10 st

Tipset. Har man ingen blender så använd en stavmixer. Mängden buljong, salt och vinäger kan variera pga. bland annat tomaternas sötma. Man kan använda buljongtärning eller fond, spä den efter förpackningens anvisning.

Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.

 

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close