Produkter

Taggar

Inspiration:
Krämig tryffelpasta med ruccola och parmesan

Ingredienser

  • 500 g pappardelle pasta
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 2,5 dl parmesan finriven
  • 30 gr ruccolasallad
  • salt och peppar
  • tryffel eller tryffelolja efter tycke

Tillagning

  1. Koka pappardelle ”al dente”.
  2. Sjud grädden 5 minuter under omrörning, rör ner parmesan och smaka av med salt och peppar.
  3. Häll av den kokta pastan och vänd ner i parmesangrädden tillsammans med ruccola.
  4. Lägg upp på tallrikar, hyvla över tryffel och servera tillsammans med den goda Barolon från Flori.
  5. Smaklig spis!

Vad passar bättre än att snabbt kunna svepa ihop en god tryffelpasta på fredagkväll efter arbetsveckans slut? Efter 10 minuter är den klar att servera till ett glas Barolo Flori.
Tillagningstid: 10 minuter, 4 personer

Tipset: Receptet funkar utmärkt att tillaga med en god tryffelolja, rör då ner den i parmesangrädden. På bilden har vi använt oss av italiensk vintertryffel.

Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Lammkotletter med grönkålssallad

Lammkotletter med grönkålssallad

Grillsäsongen är numera så lång att entusiasterna gärna grillar året runt. :-) Här har ni ett fräscht recept till grillsäsongen - lång som kort. Salladen är anpassad till det fruktigare vinet och är dessutom nyttig. Smaklig spis! 4 pers. 20 minuter Tips: Lammkotletter går väldigt fort att grilla, använd en stektermometer så att du enklare träffar rätt stekgrad. Medium rare 58 grader. Av Smak i Bild. Recept av Fredrik...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab