Produkter

Taggar

Ingredienser

  • 2 cl ljus rom
  • 2 cl mörk rom
  • 2 cl Cointreau
  • 1 cl Orgeat / Amaretto
  • 4 cl ananasjuice
  • 1 cl limejuice
  • några droppar röd grenadine

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser i en shaker och skaka allt vad tygen håller.
  2. Häll upp i ett glas fyllt av iskuber.
  3. Garnera snyggt.
  4. Sippa och njut.

Redan 1944 skapades det ursprungliga receptet av Mai Tai av Victor Bergeron i Oakland på hans bar ”Trader Vic’s”. Den har under många år ändrats och modifierats men nedan har ni ett hyggligt nära recept. Hittar ni Orgeat (eller gör den själv) är det att föredra, annars tar ni en mandellikör.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sveriges egna brödmästare Sebastien Boudet gjort sin tolkning av det populära sodabrödet, med en annorlunda tvist för att få fram mer smak och karaktär. Ett klassiskt sodabröd bakas oftast på bakpulver, för att på så vis undvika den tidskrävande jäsningsprocessen. Sebastiens hemlighet däremot är just tid och tålamod - och en skvätt Tullamore DEW. - Att baka bröd måste få ta sin tid, det ska inte jäktas fram. Det...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab