Produkter

Taggar

Ingredienser

  • 5 cl Remy Martin
  • I bit brunt socker
  • Tre dashes av din favoritbitter

Tillagning

  1. Lägg sockerbiten i ett tumblerglas.
  2. Häll på bitter på sockerbiten.
  3. Tillsätt en "tesked" vatten så att sockerbiten löser sig lättare.
  4. Muddla sockret i glaset.
  5. Häll i 5 cl Remy Martin
  6. Tillsätt is och rör drinken någon minut.
  7. Fyll på med is och garnera med apelsinskal.
  8. Servera.

Denna fint åldrade och klassiska drink utvecklades under 1800-talet. En kraftfull drink – stark men överraskande silkeslen. Drinken skall röras innan så att den balanseras upp av isen.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sveriges egna brödmästare Sebastien Boudet gjort sin tolkning av det populära sodabrödet, med en annorlunda tvist för att få fram mer smak och karaktär. Ett klassiskt sodabröd bakas oftast på bakpulver, för att på så vis undvika den tidskrävande jäsningsprocessen. Sebastiens hemlighet däremot är just tid och tålamod - och en skvätt Tullamore DEW. - Att baka bröd måste få ta sin tid, det ska inte jäktas fram. Det...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab