Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill
Förrätt

Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill

Dela

Betyg (03 röster)

Kategorier

Enkelt och lyxigt snacks som passar till vilken middag eller fest som helst. Ett tips är att använda spritspåse till var och en av ingredienserna och färdigställa brickan när gästerna anländer.

Det allra viktigaste redskapet i köket är utan tvekan dina egna smaklökar. Av den enkla anledningen så används här inga exakta mått utan receptet utgår snarare från”så här gör du” vilket får dig att smaka av, addera och smaka av igen tills du är nöjd med resultatet. Du lär dig helt enkelt allra bästa genom att prova dig fram och utmana dig själv istället för att följa färdiga mallar. 

Recept av Swedishfoodie

Ingredienser

  • Lättsaltade potatischips av bra kvalitet
  • Löjrom
  • Rödlök
  • Smetana (går även bra med crème fraiche)
  • Dill

Tillagning

  1. Vispa smetana några minuter med en elvisp. Häll upp i spritspåse och spara till servering.
  2. Hacka rödlök och dill. Häll löjrom i spritspåse och spara till servering.
  3. Lägg upp chipsen på en bricka och addera alla ingredienser. Servera dina gäster så att de kan hugga in så snart det är klart!

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close