Sparris med parmesan och citronsmör
Inspiration

Påskmat

Här hittar du några passande och inspirerande rätter till Påsk. Helgen är ju lite av vårens Kick-Off och en helg där vi är ute mycket – så se till att välja rätter du kan förbereda!

Här har vi samlat några spännande rätter som vi tror kan passa utmärkt att förbereda och som samtidigt ser så där underbara ut! Lycka till och njut av en lång och ljus helg.

Pralin med saltkolatryffel smaksatt med Cointreau
Bakverk

Pralin med saltkolatryffel smaksatt med Cointreau

Cointreau-doppad mandelkaka smaksatt med fänkål, vispad crème fraiche och syltade apelsinskal
Bakverk

Cointreau-doppad mandelkaka smaksatt med fänkål, vispad crème fraiche och syltade apelsinskal

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner
Dessert

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner

Lammfilé med rödvinssås, bakad spetskål, tryffelmanchego och hasselnöt
Huvudrätt

Lammfilé med rödvinssås, bakad spetskål, tryffelmanchego och hasselnöt

Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill
Förrätt

Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill

Gingravad lax med avokadokräm, sallad, päron och rostade hasselnötter
Fiskrätter

Gingravad lax med avokadokräm, sallad, päron och rostade hasselnötter

Råraka med havskräfta och brynt smörsmetana
Förrätt

Råraka med havskräfta och brynt smörsmetana

Recept Caesarsallad med Grillad Iberico Secreto
Huvudrätt

Caesarsallad med Grillad Iberico Secreto

Huvudrätt

Lammkotletter med grönkålssallad

Förrätt

Kycklingspett med grönsaker och blue cheese dipp

Sparris med parmesan och citronsmör
Förrätt

Sparris med parmesan och citronsmör

Fiskrätter

Silltugg

Fiskrätter

Krossad potatis med tryffel eller forellrom

Fiskrätter

Sill inlagd i en lag med gröna enbär, granskott, gurka och Hendrick’s gin

Aperitivo

Fikon med robiolaost och valnötter

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close