nigab vin sprit dryck flaskor
Inspiration

Pasta

Fastän pasta som rätt kan spåra sitt ursprung till medeltidens Sicilien, så har pastasorter såsom spaghetti, makaroner såväl som tortellini blivit ett givet inslag i svenskarnas skafferi. Här hittar du våra bästa och godaste recept på pasta. Från vardagens enkla spaghetti till den lyxiga skaldjurspastan för finmiddagen så finns det garanterat någon rätt här för dig. Oavsett om du vill laga något snabbt en tisdagskväll eller festa till det med finklädda vänner så är det italienska köket alltid rätt. Med våra recept på goda pastarätter blir du stjärnkock och livsnjutare i samma stund du ställer dig vid spisen. Pastarätter är ofta lika snabbt som enkelt att göra, och lika gott som uppskattat att bjuda på.

Ravioli med spenat, ricotta och muskot:
Huvudrätt

Ravioli med spenat, ricotta och muskot

Pasta med tomat och aubergine
Matrecept

Pasta med tomat och aubergine

Salsiccia-ragu med färska fikon, chili och buffelmozzarella
Huvudrätt

Salsiccia-ragu med färska fikon, chili och buffelmozzarella

Grillad kalv och zucchini med pastasallad ”caponata”
Huvudrätt

Grillad kalv och zucchini med pastasallad ”caponata”

vegans pastarätt
Förrätt

Pasta marinara & valnötsparmesan

Recept på krämig tryffelpasta med ruccola och parmesan
Förrätt

Krämig tryffelpasta med ruccola och parmesan

Huvudrätt

Medelhavspasta med bläckfisk och räkor

Fiskrätter

Pasta ripiena alla crema di salmone

Förrätt

Pasta med valnötspesto

Förrätt

Pasta på durumvete – Busiate

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close