nigab vin sprit dryck flaskor
Inspiration

Soppa

Med en fyllig och smakrik soppa blir en middag alltid godare. Här har vi samlat recepten på allt ifrån den lyxiga förrättssoppan till vardagens sopplunch. Många bra soppor är enkla att göra, ofta billiga, nyttiga och mycket goda. Självklart kan man lyxa till en soppa så den blir som ett fyrverkeri av smaker och ingredienser, men också till en mild smekning. Med ett bra recept på soppa har man alltid en god och bra matidé.

Asiatisk fiskoppa
Fiskrätter

Asiatisk fisksoppa

Kronärtskockssoppa med rotfruktschips
Förrätt

Kronärtskockssoppa med rotfruktschips

Kantarellsoppa
Matrecept

Kantarellsoppa

Egengjord gulasch med smetana och picklad chili nigab
Huvudrätt

Egengjord gulasch med smetana och picklad chili

Jordärtskockssoppa, risoni och rosensallatpesto
Förrätt

Misokryddad linssoppa med noriflingor

Jordärtskockssoppa, risoni och rosensallatpesto
Förrätt

Soppa av jordärtskocka med risoni och rosensallatpesto

Matrecept

Passata di pomodori piccante – Het tomatsoppa

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close