Förrätt

Ruccolapizzetta med grillade grönsaker och myntayoghurt

Dela

Kategorier

Vegetariska små pizzettor. Om ni förbereder så kan ni enkelt göra dom på grillen när gästerna redan har anlänt.

Tips: Rätten går alldeles utmärkt att tillaga i ugn på 200 grader. Har du en nötallergiker på besök så byt ut pistagenötterna mot rostade pumpafrön.

Yoghurten kan bytas ut mot laktosfritt alternativ.

Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close