Produkter

Taggar

Ingredienser

  • 9 cl Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish
  • 9 cl Cointreau
  • 36 cl Mjukt rött vin
  • 6 cl Limejuice
  • 12 cl Apelsinjuice
  • 8 stänk av Angostura bitter
  • Jordgubbar och apelsin

Tillagning

  1. Häll alla ingredienser, inklusive is, i en kanna.
  2. Garnera med färskskuren frukt.
  3. Kyl i minst två timmar innan servering.
  4. Servera i glas fyllda med is och garnera gärna med apelsin och jordgubbar.

Har du många som kommer till sommarkvällens grillkväll? Varför inte bjuda på en läskande och snygg bål. Här en fransk variant med Remy Martin och rödvin i botten. Apelsinsmaken förstärks med Cointreau. Garnera med massor av frukt – både snyggt och gott.

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sveriges egna brödmästare Sebastien Boudet gjort sin tolkning av det populära sodabrödet, med en annorlunda tvist för att få fram mer smak och karaktär. Ett klassiskt sodabröd bakas oftast på bakpulver, för att på så vis undvika den tidskrävande jäsningsprocessen. Sebastiens hemlighet däremot är just tid och tålamod - och en skvätt Tullamore DEW. - Att baka bröd måste få ta sin tid, det ska inte jäktas fram. Det...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab