Cognacsdrinkar

Sangria Remy Martin

Dela

Kategorier

Har du många som kommer till sommarkvällens grillkväll? Varför inte bjuda på en läskande och snygg bål. Här en fransk variant med Remy Martin och rödvin i botten. Apelsinsmaken förstärks med Cointreau. Garnera med massor av frukt – både snyggt och gott.

Ingredienser

  • 9 cl Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish
  • 9 cl Cointreau
  • 36 cl Mjukt rött vin
  • 6 cl Limejuice
  • 12 cl Apelsinjuice
  • 8 stänk av Angostura bitter
  • Jordgubbar och apelsin

Tillagning

  1. Häll alla ingredienser, inklusive is, i en kanna.
  2. Garnera med färskskuren frukt.
  3. Kyl i minst två timmar innan servering.
  4. Servera i glas fyllda med is och garnera gärna med apelsin och jordgubbar.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close