Förrätt

Sparris med parmesan och citronsmör

Dela

Kategorier

Nu är säsongen för vit sparris här och du bara måste testa detta superfräscha recept. En förrätt som smälter i munnen och är superlätt att tillaga.
Tillagningstid: 15 min, 4 personer

Tipset: För mer smak, finriv parmesanost och strö över.

Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close