Drinkar

The Polksallad Annie

Dela

Kategorier

Swedish flavors of the harvest country with earthiness of polka beta and acidity of red apple meets Tullamore Dews floral character and topped with ginger.

Ingredienser

  • 40 ml Tullamore DEW
  • 15 ml Dubonnet
  • 25 ml citronjuice
  • 15 ml sockerlag
  • 20 ml polkabetsjuice
  • 10 ml juice från rött äpple
  • 4 ml ingefärsjuice

Tillagning

  1. Skaka om och servera på is.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close