cocktail maskinen med tre personer
hendricks

Hendrick’s Gin lanserar världens mest opraktiska cocktailmaskin

Dela

Den är spektakulär, märklig, tung och otymplig. Egendomlig och extremt långsam. Nu lanserar Hendrick’s Gin konceptet Hendrick’s Peculiar Objects– en serie DIY-projekt som bjuder in konsumenter att upptäcka Hendrick’s egendomliga värld genom unika och udda föremål. Först ut är en uppseendeväckande och högst opraktisk cocktailmaskin.

The Most Inconvenient Cocktail Machine är namnet på det första objektet att lanseras som en del av Hendrick’sPeculiar Objects. Ett DIY-projekt för att bjuda in konsumenter att uppleva Hendrick’s egendomliga universum, genom speciella föremål. Först ut är en trehundra kilo tung cocktailmaskin, konstruerad med hjälp av 432 bultar, dubbelt så många skruvar, en gammal borr och en mängd rörsystem och kugghjul. Större än de flesta hemmabarer och ett måste för alla som tycker att framställningen av en drink ska få ta sin tid.

Utvalda produkter

En flaska innehållandes den skotska drycken Hendrick's Gin

Hendrick’s Gin (Sk)

Hendrick's gin är komplex, enbär och citrus ger den typiska ginsmaken, men under de översta lagren döljer sig...
Pris: 471:- (70 cl)
hendricks gin halvflaska

Hendrick’s Gin 35 cl (Sk)

Hendrick's gin är komplex, enbär och citrus ger den typiska ginsmaken, men under de översta lagren döljer sig...
Pris: 250:- (35 cl)
en flaska hendricks lunar gin
Begränsad utgåva

Hendrick’s Lunar (Sk)

Hendrick’s Lunar är en limiterad utgåva som får smak av en mängd örter, bland dem är enbär och citrus...
Pris: 481:- (70 cl)
en flaskoa Hendrick’s Neptunia

Hendrick’s Neptunia (Sk)

Lesley Gracie är så nära en keltisk druid man kan komma. I över 20 år har hon ansvarat för Hendrick’s gin och...
Pris: 491:- (70 cl)

– Genom Hendrick’s Peculiar Objects vill vi hylla det egendomliga och knasiga. Ett DIY-projekt utan pekpinnar. Vi hoppas att många ska bli inspirerade av vårt första objekt men uppmuntrar också till att ta ut svängarna och bygga egna märkliga föremål. Cocktailmaskinen är ett första exempel i en rad olika lanseringar som vi gör i syfte att bjuda in konsumenter till Hendrick’s unika universum, där allt är härligt udda, säger Erik Möller Sjöstedt, Brand Manager på Nigab.

För den som inte vill bygga sin egen cocktailmaskin finns nu chansen att köpa ett unikt exemplar av The Most Inconvenient Cocktail Machine till priset av 489 726 sek. Den kan göra makalösa cocktails, men är inget för den som har bråttom. Den utför långsamt sin magi och är till för de stunder då en drink ska få ta sin rättfärdiga tid att tillreda. I priset ingår givetvis färska gurkor och handplockade rosor att dekorera skapelsen med. Läs mer och klicka hem cocktailmaskinen här.

Upplev maskinen live på Haymarket by Scandic
The Most Inconvenient Cocktail Machine lanseras under ett event på Haymarket by Scandic i Stockholm, den 30 mars kl 17:00. Eventet är öppet för allmänheten och konsumenter välkomnas att komma förbi på en AW och uppleva världens mest egendomliga cocktailmaskin live.

På hendrickspeculiarobjects.com finns mer information om konceptet och tips på hur du konstruerar din egen cocktailmaskin.

hendricks och tonic en drink på ett bord

Hendrick’s Gin och Tonic

cucumber lemonade gin citron hendricks

Hendrick’s Cucumber Lemonade

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close