Jägermeister presenterar Save the Night Graffiti Live Sessions
Jägermeister

Jägermeister presenterar Save the Night Graffiti Live Sessions

Dela

Kategorier

Som en fristad för alla som längtar efter livemusik, klubbkvällar och konstupplevelser presenteras Save the Night Graffiti Live Sessions. Under två kvällar kommer konstnärsduon Graffitisthlm att tolka året som gått i en väggmålning till tonerna från några av Sveriges bästa artister och DJs inom techno och hiphop. Save the Night Graffiti Live Sessions presenteras som en del av #savethenight, med målet om att stötta aktiva inom nattlivet, och som uppladdning inför nästa års bästa fest – The best Night 2021 by Jägermeister.

Stockholm, 8 december 2020 – Save the Night Graffiti Live Sessions streamas direkt från Highballer i Uppsala nu på fredag den 11 december och kommer tillbaka redan dagen därpå. Under de båda kvällarna gör konstnärsduon Graffitisthlm en väggmålning som tolkar året som gått. Bakom skivspelarna får vi möta DJ Large, Herbert Munkhammar, Cleo, Johan Rensfeldt och TOKI.

– 2020 är ett väldigt speciellt år men vi har ambitionen att hålla modet uppe och underhålla nattlivet, härnäst presenterar vi två livestreamade kvällar från Highballer i Uppsala med några av Sveriges främsta artister. I väntan på nästa stora fest stannar vi hemma men möts i kärleken till musiken, konsten och nattlivet, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

Streamen drar igång på fredag den 11 december klockan 19.00 med DJ Large, Herbert Munkhammar, Cleo samt Johan Rensfeldt, känd från gruppen Movitz!. För att ta vid samma tid på lördag med TOKI, ett av Sveriges största namn inom techno.

Save the Night Graffiti Live Sessions
Fredag 11 december klockan 19.00 – 22.00 – DJ Large, Herbert Munkhammar, Cleo och Johan Rensfeldt, med livekonst från Graffitisthlm.

Lördag 12 december klockan 19.00 – 22.00
TOKI, med livekonst från Graffitisthlm

Båda spelningarna streamas gratis via the-best-night.se.

Save the Night Graffiti Live Sessions är en del av Jägermeisters globala initiativ #savethenight som supportar nattlivet och kreatörer över hela världen. Uppladdningen leder upp till nästa års bästa fest, The Best Night 2021 by Jägermeister. Nya aktiviteter presenteras löpande på the-best-night.se och via @the_best_night_by_jagermeister på Instagram.

Info om gäster
DJ Large är en DJ som hyllas av klubbarrangörer från hela världen. Med en mix av hiphop, RnB och house har han producerat musik till artister världen över och släppt mixtapes med såväl Petter som Organismen och Promoe.

Herbert Munkhammar har med sina 15 år i branschen bland annat släppt musik under framgångsrika konstellationer som Afasi & Filthy, Maskinen och Ansiktet. Han har dessutom belönats med Guldmicken för Årets Liveakt.

Cleo är en av de röster inom svensk hiphop som är självklart kraftfull och auktoritär. Hon är en hyllad liveartist som belönats med priser på både Manifestgalan och Kingsizegalan.

Johan Rensfeldt är känd från gruppen Movitz! och sitt soloprojekt Champion J.R. Johan Rensfeldt är ett välkänt namn inom svensk hiphop med ett flertal producerade skivor och otaliga timmar på scenen.

TOKI ären av de senaste svenska talangerna inom techno. Med låtarna ”MED” och ”PRISM” hyllas han för sina melodiers förmåga att bära på en historia. TOKI är också en av grundarna bakom HIGHTS.

Graffitisthlm består av konstnärsduon Lasse ”Kaos” Hjertstedt och Calle ”Klive” Winblad. Duon ”målar på allt” och deras verk kan ses på vitt skilda platser och underlag.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close