Jeremy Olander
Jägermeister

Jeremy Olander, Jägermeister och DJ MAG bjuder in till “Vivrant at the Lockdown” – Livestream från 108 år gammal tågdepå

Dela

Kategorier

Sänds exklusivt på DJ MAGs Facebook, Youtube och Twitch. Det 60 minuter långa DJ-setet kommer att bestå av ny och aldrig tidigare spelad musik som Jeremy Olander producerat under det gångna pandemiåret. Streamen presenteras tillsammans med en skräddarsydd lasershow av framstående konstnären Timothy Wilson.

  • Producerat av Jeremy Olanders skivbolag Vivrant, i samarbete med Jägermeister. Livestreamen sänds tillsammans med DJ MAG, från norra Europas största tågdepå utanför Stockholm.
  • Jägermeisters #SAVETHENIGHT är ett långsiktigt initiativ som ger tillbaka till de som gör nattlivet möjligt. Det kommer att pågå så länge nattlivet behöver extra stöd, också efter en pandemi.
  • Det eklektiska 60 minuter långa DJ-setet kommer uteslutande att innehålla tidigare ospelad musik från Jeremy Olander och hans alias Dhillon och J.Singh.
  • Livestreamen kommer att innehålla en ljus och laserinstallation från den svenska konstnären Timothy Wilson, som tidigare jobbat med varumärken och artister som ACNE, Samsung, Silvana Imam, Unge Ferrari och Axel Arigato.

Stockholm, Sverige, april 2021 – När pandemin överrumplande världen i mitten på mars 2020 och satte ett abrupt stopp för all livemusik var Jeremy Olander en av de första artisterna från den elektroniska scenen att hoppa på det som skulle komma att bli en lavin av digitala spelningar. Olander var mitt uppe i att avsluta den sista etappen på sin ”Balance World Tour” när USA utfärdade ett reseförbud. Turnén baserades på Olanders första mixalbum på den erkända australiensiska etiketten.

Oförmögen att kunna ta sig till New York och Boston organiserade han istället en livestream, Vivrant at the Lockdown, på stockholmsklubben Slakthuset. Tillsammans med den hyllade technolegenden Joel Mull, Studio Barnhus-bekantingen Axel Boman och nya supertalangen MOLØ arrangerades streamen på bara 24 timmars varsel.

– Jag inledde pandemin med en väldigt spontan livestream tillsammans med Joel (Mull), Axel (Boman) och MOLØ i mars 2020. Vi hade alla inplanerade gig helgen då utbrottet slog till och när vi inte kunde lämna landet kände vi dåligt samvete för alla de som hade köpt biljetter, så vi bestämde oss där och då för att försöka ta festen till dem istället, berättar Jeremy Olander, DJ, producent och grundare av skivbolaget Vivrant.

Förutom att ha tillbringat större delen av sin vakna tid i studion, har Jeremy de senaste 13 månaderna remixats av Locked Groove och Hunter/Game, släppt den tre-spåriga original-EP:n ”Rubicks”, introducerat nya VA-serien ”Commune” och organiserat producent-lägret Vivrant Winter Camp på det världskända hotellet Treehotel, tillsammans med bolagskollegorna Marino Canal, Viggo Dyst, MOLØ, OLING samt Rebecca Scheja (från Rebecca & Fiona). Hans remix på svenske Sailor & Is ”LETTERS” hördes också i HBO-serien Industry.

– Jag har varit riktigt produktiv i studion det senaste året och nu när vi äntligen ser ljuset i tunneln så kändes det inte mer än rätt att avsluta pandemiåret på samma sätt som jag startade det; med en stream. Skillnaden är att den här gången blir mycket större. Vi har jobbat med detta under en lång tid och vi har hittat en helt fantastisk inspelningsplats. Mitt set kommer enbart att bestå av nya låtar och jag har jobbat tillsammans med laserkonstnären Timothy Wilson för att ge platsen och musiken liv, försätter Jeremy Olander.

Vivrant at the Lockdown och livesändningen med DJ Mag produceras av Vivrant i samarbete med Jägermeister och initiativet Save the Night.

– Jägermeisters #SAVETHENIGHT är ett långsiktigt initiativ. Jägermeister är och har alltid varit djupt rotade i nattlivet. Att göra det möjligt för människor att njuta av de bästa nätterna i deras liv – nu och i framtiden – är kärnan i vårt varumärke, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager, Jägermeister.

Vivrant at the Lockdown | Trainyard sänds den 29 april på DJ MAGs Facebook, Twitch och YouTube.

https://streamlink.to/vatld-depot

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close