vinprovning i spanien med sherry

Gonzalez-Byass Sherry Academy — Part 1 – The ages of Tio Pepe!

Dela

Här ligger presentationen från provningen som pdf Tisdag 15 december 14.00 – 15.00

Passa på att ta en timme av din tid denna märkliga december till att grotta ned dig i sherryns mysterier!

Carlos Gonzalez-Gordon, femte generationen i Gonzalez-Byass ägarfamilj, kommer att guida dig igenom Tio Pepes åldrar – från den unga krispiga Tio Pepe Fino till den nötiga, komplexa Del Duque med mer än 30 års lagring på fat.

Provningen kommer att äga rum digitalt på Zoom– du ansluter enkelt via din webbläsare med följande länk: ZOOM-TASTING

Anmäl dig Julia eller Josefine enligt nedan senast torsdag 10 december. De ser då till att du får din egen uppsättning av de viner som skall provas.

Josefine Ljungberg, 0700-16 59 86, josefine@nigab.se

Julia Barske, 0707-43 41 68, julia@nigab.se

 

PS. Vi följer upp med fler avsnitt av Gonzalez-Byass Sherry Academy på andra sidan årsskiftet!

 

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close