yoko som blåser ett glas till jägermeister manifest

Handblåsta glas skapade av Yoko Yamano – unika för Jägermeister Manifest

Dela

Jägermeister Manifest är en likör gjord på över 56 olika örter, kryddor och växter, ett destillat av tyskt vete som lagrats på nyrostade ekfat. Det hemliga receptet har utvecklats med högsta precision och omsorg av Jägermeisters Master Blender i Wolfenbüttel.

Jägermeister Manifest har skapats för de som uppskattar den tid, ansträngning och process som ligger bakom.

Tillsammans med glaskonstnären Yoko Yamano har vi försökt tillverka det bästa möjliga glaset att avnjuta denna dryck ur. Varje glas är handgjort av Yoko Yamano.  Hon använder en traditionell teknik som heter ”driva glas”. Glasen är utformade för att passa perfekt till Jägermeister Manifest och en honnör till hantverket och ansträngningarna som ligger bakom utvecklingen och skapandet av Jägermeister Manifest.

Glasen finns i en begränsad upplaga om endast tio par. Glasen förvaras och levereras i en stöttålig väska. Utöver glasen innehåller varje väska två glasunderlägg från Tärnsjö Garveri, en iskubsform och ett zestjärn.

Jägermeister Manifest är inte bara en dryck, utan ett resultat av 80 års erfarenhet och utmanande. Ett hantverk skapat med precision och omsorg av vår Master Blender. De handgjorda glasen av Yoko Yamano är det perfekta komplementet till Jägermeister Manifest. Glasen lyfter dryckesupplevelsen till en ny nivå samtidigt som de framhäver de rika smakerna och färgerna.

Servera din Manifest på ett stort isblock, och om du föredrar det, pressa ett apelsinskal över den, luta dig tillbaka, ta en klunk och njut av en välbalanserad smakresa.

Utvalda produkter

Jägermeister Manifest

Jägermeister Manifest (Ty)

Det krävs onekligen mod för att bryta traditioner och utmana en legend. I synnerhet om det handlar om en...
Pris: 549:- (100 cl)
Jägermeister Manifest

Jägermeister Manifest 50 cl (Ty)

Det krävs onekligen mod för att bryta traditioner och utmana en legend. I synnerhet om det handlar om en...
Pris: 309:- (50 cl)
jägermeister

Jägermeister (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda skidort...
Pris: 299:- (70 cl)
jagermeister_9pack

Jägermeister 9-pack (9x2cl) (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda bar...
Pris: 129:- (18 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close