silverpris till nigab som årets importör av allt om vin
Nyheter

Allt om Vin – Årets Importör

Dela

Kategorier

Vi är mycket glada att meddela att vi vunnit silverpris som Årets Importör av Allt om Vin. Redaktionens fina motivering lyder:

”För ett skickligt utvecklande av en portfölj med bredd vad gäller såväl prisklasser som ursprung.”

Utmärkelsen Årets importör delas ut till en importör som både under senaste året och uthålligt bidragit till förnyelse, förbättring och förädling av det svenska vinutbudet.

Varje år korar Sveriges största vin tidning Allt om Vin det bästa i dryckes-Sverige i 16 olika kategorier. Förutom de bästa vinerna i olika klasser så utses även Årets importör, Årets dryckesprofil och Årets vinbar. Allt om Vin ger guld, silver och brons till de av Sveriges importörer som vi tycker att utvecklat sig under året och bjuder på både innovationer och kvalitet. Juryn bakom importörspriset är Allt om Vins redaktion, inklusive vinprovarna Andreas Grube och Gunilla Hultgren Karell.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close