negroni week i sverige
Nyheter

Campari firar krogens återkomst med välgörenhet under Negroni Week

Dela

Kategorier

För nionde året i rad bjuder Campari in till ett internationellt välgörenhetsinitiativ. För att fira både krogkulturen och den nu mer än 100 år gamla cocktailen Negroni – en klassisk blandning av Campari, gin och vermouth – samlar barer, restauranger och återförsäljare in pengar till olika välgörande ändamål.

Insamlingarna av donationerna sker på barer, restauranger och hos återförsäljare runtom i landet. Negroni Week har anordnats åtta gånger tidigare och samlat in hela 30 miljoner kronor.

Camparis röda hjärta slår för passion och är omöjlig att ignorera. Förkroppsligandet av detta är de bartenders som är mästare i kreativitet och konstnärlighet. Under Negroni Week samarbetar Campari med sju av världens bästa bartenders för att skapa unika Negronis med en twist. Dessa kommer förhoppningsvis i sin tur att inspirera andra bartenders att skapa sina egna cocktails.

 

För mer information om vad som händer under Negroni Week 2021 och vilka barer som deltar besök negroniweek.com.

Vi har även skapat fina kartor över Stockholm, Göteborg och Malmö där du enkelt ser vilka restauranger som är med i Negroni Weel. Ladda ner nedan:

Stockholm
Göteborg
Malmö

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close