Campari Film Challenge
Nyheter

Campari lyfter unga kreatörer i ny filmskapartävling

Dela

Kategorier

Campari lyfter unga kreatörer och inspirerar till mer kreativitet. Därför lanseras den nya filmskapartävlingen Campari Film Challenge. Vinnaren av tävlingen får sin film visad under Stockholms filmfestival och erhåller även ett stipendium värde 50 000 kronor.

Nu lanseras den nya filmskapartävlingen Campari Film Challenge med målet att lyfta unga kreatörer och uppmuntra till att våga satsa på sin dröm. Tävlingen utmanar kreatörer att genom en kortfilm tolka den Italienska aperitivon Campari. Vinnaren av tävlingen får den unika möjligheten att synas under Stockholms filmfestival och får sin film visad för några av de främsta filmskaparna i Sverige. Vinnaren erhåller även ett stipendium till ett värde av 50 000 kronor.

– Campari har i över hundra år uppmuntrat till kreativitet, skapande och passion. Vi är glada att genom Campari Film Challenge kunna fortsätta med det och stötta unga kreatörer i Sverige. Vi ser med spänning fram emot att se allas bidrag, säger David Kringlund, brand manager Nigab.

Bidragen bedöms bland annat utefter kriterier som kreativitet, klippning och story. Juryn som utser vinnaren består av David Kringlund, brand manager på Nigab, Benjamin Cotton, director of photography och Beatrice Karlsson, programkoordinator på Stockholm filmfestival.

– Campari Film Challenge är ett viktigt initiativ i att stötta unga och hjälpa dem uppfylla sina drömmar. Vi är mycket glada att Campari vill samarbeta med Stockholms filmfestival och ser fram emot att visa upp vinnaren under festivalen i höst, säger Beatrice Karlsson, programkoordinator, Stockholms filmfestival.

All info finn på

www.camparifilmchallenge.com

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close