Fjällpuben i Åre Bella Porcile
Nyheter

Fjällpuben i Åre – Jägermeisters Guide till After Ski i Sverige

Dela

Fjällpubben i Åre drivs av Barchef Bella Porcile och här hittar du Åres absolut bästa cocktails. Här nedan hittar du Bellas bästa tips för en lyckad after ski.

Hos oss sitter man i en mysig lugn miljö i vår lilla bar och snicksnackar med bartendern. Vill man ha en varm drink har jag flera olika goda att bjuda på annars är det poppis att gå igenom hela drinklistan med samtidigt som man knaprar på dagens snacks.   

Vem besöker er after ski?

Till oss kommer de som vill sitta i en mysigt stugmiljö och de som är intresserade av drinkar. Jag har ett fåtal platser i baren och oftast bokas de upp och de som sitter där stannar länge. 

 Vad är ett måste för en riktigt bra after ski?

Det beror helt på vad man är ute efter. Hela grejen är ju att man vill ta något gott och dricka efter en dag i backen, antingen hoppandes framför ett bra band eller sittandes i lugn och ro och njuta av drycken. 

Jägermeister Cut

Jägermeister Cut

Petter som blandar en drink en berliner mule

Jägermeister Berlin Mule

Vad rekommenderar du att man dricker?

Är man frusen dricker man en eller två varma drinkar. T.ex. en varm Jäger-drink eller Irish Coffee. Men även här beroende på humör. Taket är högt. Bärs och järn funkar lika bra som skumpa. 

Vilken är ditt bäste after ski-minne?

Jag älskade när Wallmans var i byn och de var show på Dippan varje after ski. Gick oftast dit innan jobb för lite innan-jobbet-party. Det slank ju ner en och annan skida då (inte när jag skulle jobba). Har även haft en del after skis i en snödriva i solen sittandes på renfällar sippande på en kall öl. Det är magiskt det med. Nu föredrar jag lite lugnare after skis där man kan sitta i en skön fåtölj framför en brasa och kanske lyssna på någon bra livemusik.

Info och kontakt

Var: Årevägen 72B, Åre
Typ: Lugnt med fokus på drycken
För vem: Dig som över allt annat uppskattar en välgjord drink på en after ski.
Läs mer: fjallpuben.se

Utvalda produkter

jägermeister

Jägermeister (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda skidort...
Pris: 299:- (70 cl)
Jägermeister Manifest

Jägermeister Manifest 50 cl (Ty)

Det krävs onekligen mod för att bryta traditioner och utmana en legend. I synnerhet om det handlar om en...
Pris: 309:- (50 cl)
Jägermeister Scharf

Jägermeister Scharf (Ty)

Jägermeister Scharf är en iskall shot med en ingefärssmäll som får vilken barkväll som helst att explodera. Scharf...
Pris: 299:- (70 cl)
jagermeister_9pack

Jägermeister 9-pack (9x2cl) (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda bar...
Pris: 129:- (18 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close