Bruichladdich och Nigab nya världsrekordhållare i whiskyprovning
Nyheter

Guinness World Record – Världens största whiskyprovning

Dela

Kategorier

Tack för att ni kom till vår fantastiska whiskyprovning under En Öl och Whiskymässa i Göteborg.

Att Bruichladdich är ett av whiskyvärldens mest omtyckta destillerier framgick med all tydlighet den 13:e april. 2 283 personer provade whisky och inför representanter från Guinness World Records putsades det gamla rekordet med 31 deltagare.

En Öl och Whiskymässa i Göteborg besöktes av 25 000 personer. Därmed har mässan i Göteborg etablerat sig som en av Europas största i sitt slag. Rekordprovningen leddes av Adam Hannett, som är Master Distiller på Bruichladdich. Han guidade oss från scen och två gigantiska tv-skärmar genom de tre varumärkena Bruichladdich, Port Charlotte och Octomore.

– Det var en mäktig upplevelse. Tänk att det kommer nästan lika många människor på en provning med mig och Bruichladdich som det bor på hela Islay. Det är en höjdpunkt i vårt destilleriets historia och det känns såklart jätteroligt för mig, helt oförglömligt, säger Adam Hannett.

Nedan ser ni de sorter som provades och här är länken till ett diplom att skriva ut och hänga över sängen. 🙂

Glöm inte att skriva dit erat namn…

DIPLOMET

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close