högfjällshotellet after ski
Nyheter

Högfjällshotellet – Högis – Jägermeisters Guide till After Ski i Sverige

Dela

Jägermeister guidar dig genom Sveriges after ski-ställen. Självklart är ett besök på kastrullen ett måste. Så vi svängde förbi och frågade hur de har det i vinter. Hela guiden till alla after ski – hittar du här.

Högfjällshotellet – Sälen

Högfjällshotellet i Sälen bjuder in hela familjen till after ski. Här hänger Valle med de små medan det för de festsugna finns alternativ i sann ”Högis-anda”. Högfjällshotellets barchef Johan Falk delar här med sig av sina bästa after ski-tips!

Hur ser en typisk after ski ut hos er?

Under en vanlig säsong finns det hos oss på Högis något för alla. Under sportlovsveckor och påsklov är det familjens after ski, och Valle är med och skojar med alla barn. Under resterande veckor (om inget annat kommunicerats) låter vi däremot barnen vila efter sin heldag i backen och öppnar i stället upp dansgolvet för festprissarna. Under denna minst sagt stämningsfulla after ski sjungs det för fulla halsar.

Vem besöker er after ski?

Här möts familjer och kompisgängen. Under vissa veckor lyfter festsugna vänner taket med sång och god stämning och under andra veckor står barnvagnarna parkerade utanför samtidigt som de yngsta besökarna dansar med Valle till ljudet av en trubadur.

Petter som blandar en drink en berliner mule

Jägermeister Berlin Mule

ordna din bästa after ski

Så ordnar du din egen after ski

Vad är ett måste för en riktigt bra after ski?

Egentligen finns det ganska mycket som kan spela in för att det ska bli en riktigt bra after ski, men för mig måste jag nog ändå koka ned det till bandet/musiken. För mig är det underhållningen som sätter stämningen på en after ski och stämningen gör i sin tur allt. Sen handlar det för mig som barchef också om praktiska saker, som att alla som vill ska få något att dricka.

Vad rekommenderar du att man dricker?

Enkelt svar: öl och Jägermeister. Jag har jobbat i fjällvärlden i 20 år och trots att många saker har förändrats så har kombinationen en stor stark och Jägermeister under en after ski förblivit en orubblig klassiker.

Jägermeister Cold Brew Shot

Jägermeister Cold Brew Shot

Jägermeister Old Fashioned

Jägermeister Old Fashioned

Vilken är ditt bäste after ski-minne?

Detta är­­ ett svårt val för mig och jag skulle i stället vilja säga att mitt bästa after ski-minne både ligger bakom och framför mig. En riktigt härlig eftermiddag med gassande sol, gott sällskap och god dryck. Där har vi min personliga after ski-favorit!

Info och kontakt

Var: Sälens Högfjällshotell, Clüvers väg 35, Sälen
Typ: Klassisk after ski och after ski för barn
För vem: Familjen och festsugna
Läs mer: hogis.se

Utvalda produkter

jägermeister

Jägermeister (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda skidort...
Pris: 299:- (70 cl)
Jägermeister Manifest

Jägermeister Manifest 50 cl (Ty)

Det krävs onekligen mod för att bryta traditioner och utmana en legend. I synnerhet om det handlar om en...
Pris: 309:- (50 cl)
Jägermeister Scharf

Jägermeister Scharf (Ty)

Jägermeister Scharf är en iskall shot med en ingefärssmäll som får vilken barkväll som helst att explodera. Scharf...
Pris: 299:- (70 cl)
jagermeister_9pack

Jägermeister 9-pack (9x2cl) (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda bar...
Pris: 129:- (18 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close