Jägermeister lanserar ny festival inför 2021 the best night 2021
Nyheter

Jägermeister lanserar ny festival inför 2021

Dela

Kategorier

I tider av social distansering och ett nedstängt nattliv behöver vi saker att se fram emot. Jägermeister presenterar därför nästa års bästa fest redan nu. The Best Night 2021 by Jägermeister föregås av ett helt års uppladdning med gemensam pepp. Uppladdningen inleds med två livestreamade fester med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept ”Ön”. 

Stockholm, 30 juni 2020 – The Best Night by Jägermeister är ett interaktivt festkoncept som ska växa fram för att passa nya önskemål i en föränderlig värld. Nästa års bästa fest äger rum den 5 juni 2021. Redan nu börjar vi ladda upp tillsammans, samtidigt som vi tar reda på hur nästa års bästa fest ska se ut.

– Det är viktigt att ha något att se fram emot och därför släpper vi redan nu datumet för The Best Night 2021. Men, mycket kan hända på ett år. Vi låter därför kreatörer, allmänhet och våra partners i nattlivet utveckla vad en ’Best Night’ ska vara. Kanske blir det en festival för tiotusentals människor, en hel månads microfestivaler med inledande karantän eller 100 000-tals livestreamade enpersonsfester. Oavsett så tror jag att vi får se en ny typ av fest växa fram, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

The Best Night 2021 kickstartar med två livestreamade spelningar med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept Ön den 11 juli och 1 augusti. På Carlshälls gård på Långholmen i Stockholm presenterar Adam Dahlberg och Albin Wessman en avståndsanpassad upplevelse med mat, musik, bad och iskalla drycker.

Uppladdningen inför The Best Night 2021 by Jägermeister pågår under hela året och nya släpp och aktiviteter presenteras löpande på the-best-night.se och via @the_best_night_by_jagermeister på Instagram.

The Best Night presenterar Studio Barnhus från Ön
Lördag 11 juli klockan 16.00 – 22.00
Lördag 1 augusti klockan 16.00 – 22.00

Båda spelningarna livestreamas på the-best-night.se.

Kontakt
Daniel Bengtsdahl
Brand Manager
Tel.: +4670 894 88 88
E-mail: daniel.b@nigab.se
Hemsida: jagermeister.com
Hemsida: nigab.se

Robin Kvarnström
Presskontakt, Spotlight
Tel.: +4670 282 76 91
E-mail: robin.kvarnstrom@spotlightpr.se

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close