katrullen och hoppe
Nyheter

Kastrullen Åre – Jägermeisters Guide till After Ski i Sverige

Dela

Jägermeister guidar dig genom Sveriges after ski-ställen. Självklart är ett besök på kastrullen ett måste. Så vi svängde förbi och frågade hur de har det i vinter. Hela guiden till alla after ski – hittar du här.

Kastrullen, Åre

Kastrullen är en mysig restaurang mitt i backen där du under säsongen 2021/2022 kan du njuta av Jägermeisters Winter Garden After Ski, med bland annat DJ Mothander. Hoppe, Kastrullens ägare, svarar på några frågor om deras omtalade after ski.

Hur ser en typisk after ski ut hos er?

På Kastrullen finns ännu ingen ”typisk after ski” eftersom vi på grund av pandemin fått skjuta på lanseringen till denna säsong. Hos oss, mitt i backen, hittar du den där härliga förfest-after skin som du bara inte vill lämna. Från torsdag till söndag med DJs och livemusik. Under vintersäsongen sitter vi under tält och på våren flyttar after skin ut på den soldränkta verandan.

Vem besöker er after ski?

Kastrullens after ski är för alla! Partygänget som vill smygstarta kvällen, skidåkaren som vill ta en törstsläckare mellan åken eller den som söker en enklare after ski.

Petter som blandar en drink en berliner mule

Jägermeister Berlin Mule

jägermisters after skii
Restips

Jägermeisters guide till Sveriges after skier

Vad är ett måste för en riktigt bra after ski?

För mig är det uppträdandet och musiken som gör en riktigt bra after ski. Det är, i min mening, vad som gör en after ski till just en after ski.

Vad rekommenderar du att man dricker?

Jag har svårt att hålla mig till ett svar när det gäller denna fråga. För en klassisk after ski är det såklart öl och en Jäger-shot som ska drickas. Under försäsongen däremot, när det är kallt och burrigt ute, vill man kanske ha något varmt. Då föredrar jag kaffedrinkar eller drinkar gjorda på varm choklad. Under våren är det otroligt trevligt med en Aperol Spritz, både snyggt, gott och otroligt perfekt att avnjutas i solen. Om man inte föredrar en stor stark vill säga.

Jägermeister Cold Brew Shot

Jägermeister Cold Brew Shot

Jägermeister Cut

Jägermeister Cut

Vilken är ditt bäste after ski-minne?

Åh, gamla Sunwing! 1995/1996! Då pjäxorna låg i entrén, folk halsade ur sina burköl och hängde i balkarna. Det var ett sådant drag att jag är förvånad att inte taket flög av. Då fanns det bara en after ski i Åre och det var denna. Det fanns ingen gästlista eller kö, det var först till kvarn som gällde, och vi som var där hade det ruskigt kul.

Info och kontakt

Var: Brigittavägen 7, Åre – intill Sadelexpressen
Typ: Äkta fjällrestaurang
För vem: Familjen och kompisgänget
Läs mer: kastrullen.com

Utvalda produkter

jägermeister

Jägermeister (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda skidort...
Pris: 299:- (70 cl)
jagermeister_9pack

Jägermeister 9-pack (9x2cl) (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda bar...
Pris: 129:- (18 cl)
Jägermeister Manifest

Jägermeister Manifest (Ty)

Det krävs onekligen mod för att bryta traditioner och utmana en legend. I synnerhet om det handlar om en...
Pris: 549:- (100 cl)
Jägermeister Scharf

Jägermeister Scharf (Ty)

Jägermeister Scharf är en iskall shot med en ingefärssmäll som får vilken barkväll som helst att explodera. Scharf...
Pris: 299:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close