campari tonic
Nyheter

Ljumma kvällar med Campari och Ekobryggeriet

Dela

Kategorier

Ekobryggeriet har tillsammans med Campari skräddarsytt en läskande ny tonic med en härligt uppfriskande smak av blodgrape. Tillsammans har de två komponenterna kommit att bli en av sommarens absoluta favoritdrinkar, Campari & Tonic. 

Ta tillvara på sensommarens ljumma kvällar med Ekobryggeriets nya tonic, omsorgsfullt framtagen för att kunna blandas till en perfekt symbios tillsammans med den röda aperitifen. En cocktail som snabbt blivit en av sommarens mest uppskattade cocktails.

Ekobryggeriet producerar idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic och har sedan juni utökat sitt sortiment med en unik ny tonic. Den ljusrosa tonicen tillverkas på en av Sveriges vackraste fabriker på Österlen och är i och med samarbetet med Campari den första av sitt slag. Partnerskapet blev en stor succé och har redan sålt slut tre gånger, något som starkt tyder på Campari & Tonic som en av sommarens godaste drinkar.

Förläng sommaren och skåla in ljumma septemberkvällar med Campari och Ekobryggeriet.

Så här blandar du din Campari & Tonic

5 cl Campari
15 cl Ekobryggeriets Aperitivo Tonic*

Blanda i ett stort vinglas fyllt med is och garnera med en limeklyfta.

*Ekobryggeriets Aperitivo Tonic finns att köpa på välsorterade Ica butiker och går att beställa på delitea.se.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close