vecka 43 för Likor 43
Nyheter

Vecka 43 är veckan att dricka Licor 43

Dela

Kategorier

I vecka 43 bjuder vi in hela Sverige till ett varmt firande för att uppmärksamma vår kärlek till den gyllene Licor 43. Ett sådant firande räcker helt enkelt inte en dag – vi vill fira en hel vecka! 

Alla kan göra en riktigt god hot shot och vi uppskattar olika versioner av den. Någon vill ha lättskakad grädde medan någon annan föredrar hårt vispad. Vissa vill ha ljummet kaffe, andra skållhett och varför inte byta ut kaffet helt mot blåbärssoppa? Men, något alla hot shots har gemensamt är att vi dricker dem tillsammans.

Lika sant som att hunden är människans bästa vän är Licor 43 en trofast sådan för hemmabartendern. En pålitlig bundsförvand som gör bas till några av våra mest delikata drinkar, med fördel tillsammans med svenskarnas andra stora kärlek, kaffe.

Därför är firandet under vecka 43 för, och av, alla vi som älskar Licor 43. Lika självklart som pannkakor på en pannkakstorsdag tillhör veckan Licor 43 och firas därför med hot shots, drinkar och kaffedrinkar.

Alla våra Licor 43 drinkar hittar du här!

Vill du ut i vimlet finns det många restauranger och barer runt Sverige som serverar en Hot Shot denna vecka 43! Till exempel:

Gävle – Brända Bocken
Gävle – Erlandssons
Göteborg – BRUK
Göteborg – Drinks 20
Göteborg – Lola
Göteborg – Restaurang Familjen
Göteborg – Yaki-Da
Härnösand – APA
Kalmar – Harrys Kalmar
Linköping – Brasserie Storan
Norrköping – Boca
Norrköping – Hugo
Norrköping – Vila Bar & Kök
Skövde – Mummel Mat & Malt
Stenungsud – Harrys Stenungsun
Stockholm – Brasserie Godot
Stockholm – Cliff Barnes
Stockholm – East
Stockholm – Fou Club
Stockholm – Hellströms
Stockholm – Italienskan
Stockholm – Kommendören
Stockholm – Sue Ellen
Stockholm – Supper
Stockholm – TED
Stockholm – YUC LatAsia
Sundsvall – APA/Menageriet
Sundsvall – Råå
Umeå – Rex
Varberg – Harrys Varberg
Örebro – Strömpis

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close