Mount Gay Master Select 2019

Mount Gay Master Select lanserades första gången 2009. Sedan dess har den buteljerats i en årlig vintageutgåva. Det är en mycket exklusiv kolonn- och potstilldestillerad rom som blandas av Mount Gays äldsta och bästa lager. I receptet ingår upp till 30 år gammal utvald rom.

Mount Gay Pot Still Rum

Mount Gay Pot Still Rum har en varm doft av nygräddade småkakor, toner av kaffe, kola och mogen frukt. Smaken är söt och fyllig, vaniljgrädde, mjölkchoklad och lätta stråk av rostad ek. Eftersmaken är kryddig, torkad frukt, kakao som försvinner bort i en silkesmjuk avslutning.

Mount Gay Black Barrel

Den höga andelen potstilldestillat gör Black Barrel till en mycket mjuk och avrundad rom. Slutlagringen på de hårt kolade faten tillför kryddighet, vanilj och karaktär. Dessa fats kolskikt bidrar också till att ytterligare mjukgöra smaken genom att ta bort orenheter ur råspriten. Doften är fruktig med en tydlig ek, persika och mogna päron. I smaken kommer mer vanilj, örter, en klassisk romsötma och en lång russinton i avslutningen.

Mount Gay Rum XO

Doften är välbalanserad med en tydlig vanilj, mogen banan och toner av rostad ek. Smaken ger en framträdande känsla av åldrad ek, brunt farinsocker, aprikoser och en djup, rund apelsinchoklad i eftersmaken.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close