Sagatiba Velha Cachaca

Sagatiba Velha tillverkas i små batcher, i traditionella kopparpannor (potstills). Därefter genomgår destillatet en minst tvåårig lagring på amerikanska ekfat. Sagatiba Velha kan med fördel drickas som vällagrad rom och whisky, med is eller i drinkar där man vill framhäva den karaktäristiska smaken ytterligare.

Sagatiba Pura Cristalina

Sagatiba Pura är en ytterst ren multidestillerad cachaca med en mild sockerrörssmak, den är mycket användbar i drinkar. Tack vare sin renhet har den blivit de brasilianska barernas förstaval, inte minst för nationaldrinken Caipirinha. Sagatiba Pura har tilldelats mängder med internationella priser.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close