Matusalem Gran Reserva Solera 23 Years

Doft av honung och vanilj, hasselnötter och rostad kokos, där finns också brända mandlar och en smekande sockersötma. Mycket mjuk, förbluffande lång, mängder med söta och fruktiga toner, som mango, persika och gräddkola. I eftersmaken kommer lakrits och en stillsam ekton.

Matusalem Gran Reserva Solera 15 Blend

Doften är stor och söt, lite blommig sirapsdoft, apelsin, vanilj och honung. Krämig smak, nästan oljig smak, cognacslik med mörka bär, plommon och kanderad mandel.

Matusalem Solera 7 Blender

En behaglig sötma i doften av kokos, vanilj och citrus, med tydliga ekfatstoner. Mjuk, söt och kvardröjande, cognaslik med fatinslag under en len creme brulee.

Ron Matusalem Clásico Solera 10 Blender

En tydlig doft av vanilj med söta kokostoner och kola över en mjuk ekig fatton. En behaglig nästan bourbonlik smak med en många söta och fruktiga inslag, en stillsam ekig vanilj följs av pomerans och söt citrus i eftersmaken.

Matusalem Platino

Milda frukter, melon, päron, äppel i en lång behaglig blommighet. En mjuk blommig smak med en fruktig sockerrörssötma, överraskande torr och kvardröjande.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close