Wray & Nephew Overproofed

Wray & Nephew Overproofed har en kryddig söt, fruktig och frisk doft. Smaken är blommig med en lätt krispighet, där finns citrus och ljus sirap. Trots den höga alkoholhalten är smaken mild med fruktiga inslag av banan och ananas. I eftersmaken finns demerara-socker och en lång kryddighet.

Appleton Estate 21 Yo

I doften framträder en tydlig nötighet, bitter engelsk marmelad, apelsinskal och härliga fat- och kakaotoner. Smaken är sötare, har en oljig, närmast tjock textur med en stillsam vanilj, demerara-socker och en elegant åldrad ek. Kort sagt en rom i världsklass.

Appleton Rare Blend 12 Yo

Doften är syrligt söt, mättad med muscovadosocker och citrustoner. I smaken kommer en finstämd nötighet, exotiska frukter, kokos och citrushonung.

Appleton Signature Blend

Appleton Estate Signature Blend är en traditionell Jamaicarom. Färgen är mörk honung med inslag av koppar: Doften är söt, lätt kryddig med torkade aprikoser, apelsinskal, persika och brunt farinsocker. Smaken är silkesmjuk och honungslen med toner av marsipan, kanderade mandlar och gräddig vanilj.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close