Westland Single Malt Whiskey Peated

Westland Peated är destillerad på Westlands unika ”5-malt barley mash bill”, det vill säga en unik blandning av fem lokala maltsorter, varav en del rostade och karamelliserade. Den har dessutom fått ett betydande inslag av rökig malt från Skottland. Doften är stillsamt torvig med toner av rostade hasselnötter, apelsin och örter. I smaken kommer mer rök, jod, pistaschnötter och en behaglig söt och fruktig ton från den nya amerikanska eken som whiskeyn har lagrats på.

Westland Single Malt Whiskey Sherry Wood

Westland Sherry Wood har en djup röd bärnstensfärg och bjuder på dofter som russin, vin, torkade frukter och choklad. Här finns också söta toner av lönnsirap, malt och honung. Smaken bjuder på tropiska frukter och söt choklad i en elegant sherrystil som klingar av i en lätt kryddig eftersmak med örter och en stillsam ton av rostad ek.

Westland Single Malt Whiskey American Oak

Westland American Oak har lagrats på både bourbonfat och fat av ny amerikansk ek. Det är en mjukt rökig whiskey med en frisk vaniljton från den nya amerikanska rostade eken. I doften möter citrus och blommiga toner. I smaken kommer mer frukt, choklad, nötig mandel och fruktiga gräddiga toner.

Wild Turkey Rare Breed

Wild Turkey Rare Breed är något så ovanligt som bourbonwhiskey på naturlig fatstyrka. Den bourbon som exporteras till våra breddgrader är i regel nedvattnad och anpassad för att i första hand vara drinkingredienser. Wild Turkey Distillery tänker annorlunda, de lagrar längre än de flesta och buteljerar direkt ur faten utan spädning.

Wild Turkey Rye

Wild Turkey Rye har en mycket kraftfull doft av råg och kummin, nästan nötig ovanpå en elegant frisk ton av gräs och kolad ek. Smaken är kryddig, mer kummin, fänkål och en angenäm karamellsötma. Kryddigheten följer med in i eftersmaken som är lång och värmande.

Hudson Four Grain

Hudson Four Grain är en mycket välbalanserad bourbon där majs, vete, råg och mältat korn är basen i mäsken. Majsen ger den klassiska bourbonsötman, från rågen kommer peppriga och kryddiga toner, vete gör den silkesmjuk och det mältade kornet tillför en fyllig komplexitet.

Hudson Baby Bourbon

Baby Bourbon är en mild och behaglig whiskey, olik den bourbon som produceras i de stora fabrikerna i Kentucky. Den har en tydlig söt vaniljton med inslag av ljus choklad, creme brulée och mogna päron. Baby Bourbon är till skillnad från nästan all annan amerikansk whiskey gjord för att drickas ren.

Hudson Manhattan Rye

Hudson Manhattan Rye är en fruktig, blommig och len smakupplevelse med en brödig ton som skiljer den från annan whiskey, inte minst den blended rye som är populär som drinkbas på andra håll i världen. I doften dominerar en nötig smak av råg och torkat gräs, där finns också en tydlig sötma, mogna plommon, körsbär, vanilj och lakrits.

Wild Turkey 81 proof

Wild Turkey 81 är en whiskey för den som vill prova en traditionell bourbon i klassisk Kentuckystil. Mer bourbon än så här blir det inte. Det är en smakrik whiskey som både kan drickas som den är, med en försiktig nedvattning, eller användas som drinkbas i berömda amerikanska whiskeydrinkar.

Sailor Jerry Spiced Rum

Torr och söt med inslag av julkryddor, svartpeppar, gräddkola. Eftersmaken är är lång och har en tydlig kryddig ek.

Wild Turkey 101 proof

Trots sin höga alkoholhalt är whiskyen förbluffande mjuk, har en söt och vanilj-len honungssötma med lätta toner av brunt farin och cigarrtobak. Genom lagringen på hårt kolade, färska ekfat får Wild Turkey 101 många kryddiga toner och en livlig ek- och vaniljkaraktär.

SKYY Infusions Passionfruit

SKYY Infusions är en unik vodka smaksatt endast med naturella smaker från färska frukter.

SKYY Vodka

SKYY har en vattenklar färg. Doften och smaken har en ren och mjuk sädeskaraktär.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close