wetland logo whiskey

Livestreamade whiskeyprovningar med Westland

Westland välkomnar dig hem till destilleriet

I spår av den pågående krisen föds nya och innovativa idéer, någonting som helt går i linje med det nya single malt whiskey-destilleriet Westland, som med sina knappa tio år på marknaden är mer prisbelönt än något annat amerikanskt single malt-destilleri och utsett till Whiskey of the Year. Westland bibehåller nu sin status som pionjärer och bjuder in till fyra spännande livestreamade whiskeyprovningar.

Visste du att en whisky kan vara mer än bara rökig? Låt dig svepas med av de amerikanska tonerna i Westland American Oak, Westland Sherry Wood och Westland Peated tillsammans med grundare Matt Hoffman och Chris Riesebeck som tar dig med på en resa, direkt från destilleriet i Seattle.

Välkommen att delta på dessa livestreamade provningar, som du enkelt kan njuta av i bekvämligheterna av ditt hem. En möjlighet att bredda dina kunskaper på ett nytt hänförande vis och få ta del av historian bakom single malt, direkt från personerna som är med och skapar den.

Westland hälsar dig varmt välkommen hem till destilleriet.

Ladda ner all information om varje provning här

Alla sändningar spelas in och kan streamas i efterhand!

Rekommenderad dryck

Westland Single Malt Whiskey American Oak

Westland Single Malt Whiskey American Oak (US)

Westland American Oak har lagrats på både bourbonfat och fat av ny amerikansk ek. Det är en mjukt rökig whiskey med...
Pris: 749:- (70 cl)
Westland Single Malt Whiskey Peated

Westland Single Malt Whiskey Peated (US)

Westland Peated är destillerad på Westlands unika ”5-malt barley mash bill”, det vill säga en unik blandning av...
Pris: 849:- (70 cl)
Westland Single Malt Whiskey Sherry Wood

Westland Single Malt Whiskey Sherry Wood (US)

Westland Sherry Wood har en djup röd bärnstensfärg och bjuder på dofter som russin, vin, torkade frukter och...
Pris: 849:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close