löwenhamn och skoog max femton minuter

Löwenhamn & Skoog

Varje vecka så tar bartendern och dryckesentusiasten Löwenhamn an sig ett nytt ämne eller flaska rörande alkoholhaltiga drycker. Tillsammans med Skoog så diskuterar dom ämnet/drycken i en avslappnad och underhållande symbios. Det blandas även en hel del drinkar som dom gärna delar med sig utav receptet på!

Nytt avsnitt varje onsdag!

Recepten samt senaste avsnittet hittar du på www.max15min.se eller på YouTube: Löwenhamn & Skoog

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close