Produkter

Taggar

Nigab söker produktchef till Travel Retail.

Vill du arbeta med en av branschens roligaste produktportföljer? AB Nigab är en av Nordens största vin- och spritimportörer på den svenska inhemska marknaden och även inom Nordisk Travel Retail.

Nigab grundades 1983 och har kontor i Kungsbacka och Stockholm. Vi är idag 45 stycken medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi inom Travel Retail varumärken som Campari, Aperol, Freixenet, Vina Maipo, Penfolds och Lindemans.

Till affärsområdet Travel Retail söker Nigab en produktchef.

Som produktchef på Nigab arbetar du med globala varumärken inom vin och sprit. Du kommer att hantera en av branschens mest dynamiska portföljer som innehåller bland annat Aperol, Campari och ett flertal starka vinproducenter. Du kommer att ansvara för upprättandet av marknadsplaner för respektive producent. Du genomför alla delar av marknadsplanens aktiviteter och evenemang.

Du ansvarar även för att försäljning och kostnader följer marknadsplanens budget.

Du har tätt samarbete med det kommersiella teamet för att uppnå gemensamma mål. Du har daglig kontakt med dina leverantörer vilket innebär att verka i en internationell miljö.

Om dig:
Goda kunskaper inom office och excel och god analytisk förmåga.
Vi förutsätter att du med lätthet kan kommunicera i tal och skrift på engelska.
Mycket god social förmåga är en nödvändighet för att ha framgång på denna tjänst.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknade tjänst och har du kunskaper från vin och sprit branschen sedan tidigare är det meriterande.

Tjänsten innefattar resor till producenter och till våra kunder i den nordiska regionen. Givetvis förutsätter denna tjänst gott affärsmannaskap samt ett resultatinriktat och engagerat förhållningssätt till kunder och kollegor.

START – Omgående
OMFATTNING – heltid
LÖN – enl ök
KONTAKT –  Kristoffer@nigab.se 0707454234

Vi genomför intervjuer löpande.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab