DIGITAL MARKNADSFÖRARE

Vi söker dig som har ett genuint intresse för marknadsföring med digital inriktning på Google Ads, Business Facebook och SEO-arbete.

Som digital marknadsförare arbetar du med att sätta upp kampanjer i Google och facebook. Du kommer även vara en del i vårt marknadsarbete, övergripande SEO-arbete och e-postmarknadsföring. Du analyserar olika typer av kampanjer på plattformar så som Google Ads och Business Facebook, för att utvärdera hur de presterar och föreslår förändringar i syfte att optimera kampanjerna.

På kontoret i Solna arbetar du tillsammans med våra Brand Managers för att säkerställa syfte och mål, uppsättning och uppföljning samt utvärdering av våra olika kampanjer. Arbetet kommer att vara mycket varierat med tanke på Nigabs breda portfölj av varumärken. Du kommer att arbeta med varumärken såsom: Campari, Aperol, Jägermeister, Cointreau, Licor 43, Marques de Riscal, Casalforte, Paul Jaboulet etc.

Du kommer även att vara delaktig i vårt SEO-arbete för att utvärdera och arbeta kreativt med innehållet på vår hemsida, kampanjsidor och i vår e-postmarknadsföring.

Som digital marknadsförare arbetar du i en föränderlig bransch där kunskapsutbyte är en stor del av det interna arbetet, vilket du gör genom att dela med sig av insikter från projekt i forum som frukostmöten och workshops.

Som person är du driven, nyfiken och målmedveten. Du drivs av resultat och nöjer dig inte med ett ”bra” resultat. Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs att jobba i team.

Din kunskap:

  • Gedigen kunskap i Google Ads, Business Facebook och Google Analytics
  • Meriterande om du även har kunskap i Adobe CS.

Tjänsten är på heltid och placerad på Gårdsvägen i Solna.

Skicka din ansökan senast 19 maj 2021 till kajsa@nigab.se

Om Nigab

Nigab är en leverantör av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 37 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar – flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda.

Nigab grundades 1983 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 43 medarbetare. Nigab hör till HansJust-gruppen som har väletablerade företag i vin- och spritbranschen i alla nordiska länder.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close