två vinglas med droppar

Nigab söker nationell KAM och vinsäljare till västra Sverige för branschens roligaste säljjobb

Nigab är en av de största leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt till nordisk travel retail. Nigab grundades 1983 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 53 medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi många välkända vinvarumärken t.ex. Marqués de Riscal, Bichot, Casalforte, Paul Jaboulet, Cave de Turckheim, Inycon, Tio Pepe, Beronia, Villa Puccini och många fler. Nigab tillhör Hans Just-gruppen som har väletablerade företag i vin- och spritbranschen i alla nordiska länder.

Tjänsten
Nigab söker en nationell KAM och vinsäljare till västra Sverige. Tjänsten innefattar totalansvar för KAM och för det egna distriktet beträffande försäljning av Nigabs sortiment mot HoReCa, samt planering, genomförande och utvärdering av försäljningsresultat och säljfrämjande aktiviteter.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår fortlöpande bearbetning av KAM kunder och enskilda kunder. Arbetet kräver en hög grad av självständighet och initiativförmåga. Samtidigt som det är viktigt att kunna samarbeta med kunder och kollegor samt att uppfylla högt ställda mål.
Tjänsten innefattar en del resande med varierande arbetstider och övernattningar.

Profil
Vi tror att du är erfaren efter flera år med liknande arbete och har gedigen vinkunskap. Du har bra branschkännedom, hög dryckeskunskap och ett starkt nätverk i distriktet samt är mål och resultatinriktad. Du har även lätt för att skapa kontakt och hantera långsiktiga relationer. Du förväntas också ha god förmåga att planera och administrera ditt dagliga arbete. Bra kunskap i Officepaket är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Tjänsten tillträdes snarast.

Tycker du att detta låter intressant så skickar du in din ansökan senast den 15:e maj till:
Kajsa Sjöberg – kajsa@nigab.se

 

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close