Solera 1847 Cream

Solera 1847 Cream har en mörk, nötbrun färg. Doften är stor och komplex, med inslag av katrinplommon, hasselnötter och russin. Smaken är söt (128 g socker per liter), med komplexa smaker av katrinplommon, hasselnötter och muskot. Ett sött, men balanserat vin att njuta till starka ostar, nötter, julgodis eller bara på egen hand. Serveras med fördel lätt kylt.

Speri Recioto della Valpolicella La Roggia 2016

La Roggia har en mörk granatäppelröd färg med tydliga russintoner i doften. Där finns också viol och syltade bär. Smaken är söt och sammetslen, komplex med stor kropp, russin, dadlar, fikon, inslag av lakrits och en lätt syra som balanserar de söta tonerna i en lång och mjuk eftersmak.

Riunite Lambrusco Farfalle

Lambruscio Farfalle har den där jordgubbssaftiga tonen som kännetecknar Lambrusco. Det är ett friskt och bubblande purpurrött vin. Doften är fylld av körsbär, mogna plommon och björnbär. Vinet har en lätt sötma, balanserad syra och smakar som en hel skål av jordgubbar, röda äpplen och hallon.

Nectar Pedro Ximenez

Pedro ximenez, döpt efter druvan med samma namn, är den sötaste och kraftigaste av sherry-typerna. Gjord på druvor som torkat i den heta andalusiska solen blir vinerna mörkt bruna, trögflytande och mycket söta.

Noe Pedro Ximenez VORS

Nóe är den mest eftertraktade av Gonzalez-Byass VORS-sherry och produceras bara i begränsad mängd. Ett av världens sötaste viner, trögflytande med en mycket koncentrerad smak med inslag av dadlar, mocka, lakrits och rostad kummin.

Asti Cinzano

Asti Cinzano har en kristallklar ljus, halmgul färg med en lätt och frisk mousse. Doften är kraftfull med toner av citrus, persika, fläder och har den typiska karaktären av muskat. Smaken är söt, frisk och kvardröjande med inslag av torkade druvor, aprikos, mogna päron och söta krusbär.

Källarbacken Mousserande Jordgubbsdryck

Med sin rena jordgubbssmak, friska fräschhet och avsaknad av alkohol har det blivit det självklara valet i många sommarbersåer över hela landet.

Bacalhôa Moscatel de Setúbal Superior 2004

En stor, komplex doft med inslag av fikon, aprikos och fat. Söt, mycket komplex och fyllig smak med inslag av torkade aprikoser, fat och med lång, nötig eftersmak.

Moscatel de Setúbal 2017

Stor, intensiv och aromatisk doft med inslag av aprikos och torkad frukt. Söt, fyllig och balanserad smak med koncentrerad frukt och inslag av torkade aprikoser.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close