Bear Flag nigab
Producent

Bear Flag

Bear Flag Wine kommer från staden Sonoma strax norr om San Francisco. Det är en plats av mycket stor betydelse för alla invånare i Kalifornien. Det var här som nybyggarna beväpnade sig och gjorde uppror mot den dåvarande mexikanska överheten. Här hissades Björnflaggan, The Bear Flag som nu är delstatens nationalsymbol, för första gången. Rebellernas flagga finns bevarad i de byggnader på Sonoma Square där upprorsmännen sökte skydd för över 170 år sedan. Bear Flag Wines vinmakare Aaron Piotter växte upp i Sonoma och har ägnat hela sitt yrkesliv åt den kaliforniska vinindustrin. Efter lång tid i Napa Valley har han nu fått mer eller mindre fria händer att skapa viner under Bear Flags namn. Bear Flag hämtar sina druvor från Dry Creek Valley utanför staden, en dalgång som anses utgöra ett av världens allra bästa lägen för zinfandeldruvan.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close