Producent

Provence Winemaker

Rose Infinie tillverkas av Provence Winemaker. Ett ungt företag som grundades av ”director of wine” Benjamin Mei när han återvände till sina rötter i Provence efter en lång karriär inom den chilenska vinindustrin. Benjamin Meis passion för Provence och rosévin fick honom att flytta hem för att med sin erfarenhet och kunskap göra roséviner i världsklass på den plats på jorden han ansåg att de gjordes bäst. Benjamin Mei har ingen egen familjegård så han köper in druvor med hjälp av sitt goda namn och sina kontakter och han tillverkar sedan sitt vin i en egen anläggning. På mycket kort tid har han tagit vinvärlden med storm och anses i dag vara en av de allra bästa producenterna av roséviner.

ROSEINFINIE.COM

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close